Partnerstvo s nama:

Osigurajte Svoju Ulaznicu za Uspjeh na Društvenim Mrežama

Dobrodošli u svijet prilika! Konferencija o društvenim mrežama je u potrazi za partnerima koji žele da se pridruže našoj misiji – educirati i osnažiti marketinške stručnjake u BiH i šire, s fokusom na one koji su odgovorni za vođenje društvenih mreža u svojim kompanijama.

Zašto Partnerstvo s Konferencijom o Društvenim Mrežama?

1. Edukacija: Naša konferencija je centralno mesto za najnovije trendove, tehnike i strategije u oblasti društvenih mreža. Partnerstvom s nama, imate priliku da pokažete svoju ekspertizu i doprinesete obrazovnom procesu naših učesnika.

2. Vidljivost: Partnerstvo s nama donosi izuzetnu vidljivost za vaš brend. Kroz različite nivoe sponzorstva, izlaganja i promocije, imate priliku da se predstavite našoj ciljnoj publici i stvorite snažne veze sa potencijalnim klijentima, kolegama i influenserima.

3. Networking: Konferencija o društvenim mrežama je mesto gde se susreću lideri industrije, profesionalci i inovatori. Partnerstvo s nama vam pruža priliku da proširite svoju mrežu kontakata, razmenite ideje i pronađete potencijalne poslovne partnere.

4. Kolaboracija: Imamo reputaciju kao lideri u oblasti društvenih mreža u BiH. Partnerstvo s nama vam omogućava da se povežete sa najboljim talentima, kreirate nove poslovne prilike i ostvarite kolaboraciju sa influenserima koji mogu ojačati vašu prisutnost na društvenim mrežama.

Kako se Pridružiti?
Sponzorski paketi su prilagođeni vašim potrebama i dostupni su na upit. Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o mogućnostima partnerstva i osigurali svoje mjesto na konferenciji koja će promeniti vašu perspektivu o društvenim mrežama.

Budite Dio Nečega Velikog
Konferencija o društvenim mrežama je više od događaja – to je pokret. Pridružite nam se u našoj misiji da transformišemo način na koji se posluje na društvenim mrežama i osiguramo uspjeh za sve učesnike. Vaša podrška je ključna za našu zajedničku viziju.

Kontaktirajte nas danas da biste postali naš partner i započeli svoje putovanje ka uspehu na društvenim mrežama.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime kontakt osobe
domagoj

Domagoj Vidović

Client Partner Lead

Domagoj Vidović je iskusni digitalni profesionalac sa 17 godina iskustva u razvoju digitalnih proizvoda i digitalnog sadržaja u medijskim kućama i agencijama u Hrvatskoj. Istaknuta karijerna iskustva su pozicija direktora digitalnih medija u EPH (danas Hanza Media), Chief Digital Officera na RTL Televiziji, a danas radi kao Client Partner Lead u globalnoj agenciji Aleph.  

Aleksandar-web

Aleksandar Nikolić

Head of Marketing

Aleksandar je diplomirani inženjer organizacionih nauka i diplomirani specijalista IAA studija „Reklama i mediji“ na Fakultetu dramskih umetnosti.

Potekao iz klasičnog advertajzinga, gde je preko 10 godina sticao iskustvo vodeći projekte i osmišljavajući strategije za najveće regionalne, kao i internacionalne brendove, a potom „prešao“ na brend stranu i to jednog brenda koji se zove ni manje ni više nego – Tesla. Sa svakim korakom, u poslednih 5 godina, na više od 30 tržišta, ovaj brend je postao njegov verni saputnik.

Po prirodi je veoma radoznao i znatiželjan i veruje da je moguće pronaći potencijal gotovo u svemu.

Jasmin Alic - za web

Jasmin Alić

Copywriter i strategista

Jasmin Alić je copywriter i strategista za Fortune 500 kompanije, te LinkedIn trener sa publikom od 200,000 pratilaca. Dvije godine zaredom je rangiran i kao broj 1 LinkedIn ekspert na svijetu. Kako kaže, Jasmin “sve što zna dijeli besplatno” na misiji da pomogne što više ljudi da izgrade svoj lični brend i usavrše svoje pisanje online sadržaja.

Stjepan Zelić web

Stjepan Zelić

CEO Hypefy

Stjepan ima diplome iz Matematike i Elektrotehnike, specijalizirajući se za optimizaciju složenih sustava putem umjetne inteligencije, posebno u logističkom usmjeravanju. S tri godine iskustva u influencer marketingu, uspješno je primijenio svoje akademsko znanje na stvarne izazove. Kao direktor tvrtke Hypefy, nadgledao je više od 1.500 pojedinačnih suradnji s influencerima i konstantno nadmašivao industrijske standarde za 3-5 puta. Njegovo vodstvo omogućilo je tvrtki da se proširi u sedam zemalja i prikupi preko 9 milijuna podataka o influencer marketingu, čime se uspostavio kao autoritet u industriji temeljen na podacima.

jan web

Jan Stedul

AI expert

U proteklih šest godina, Jan Stedul je stvorio nišu za sebe kao vodeći stručnjak za korištenje umjetne inteligencije za produbljivanje odnosa između brendova i kupaca. Njegovo bogato iskustvo u ovom ključnom aspektu moderne ekonomije obuhvata dvije decenije i obuhvata različite uloge. Jan je svoju tehnološku ekspertizu usavršio u AI startupu Mindsmiths, gdje radi kao ključni član razvojnog tima, surađujući s nekim od najvećih klijenata u različitim industrijama kao što su zdravstvo, telekomunikacije, bankarstvo i e-trgovina. Njegov doprinos svijetu umjetne inteligencije nadilazi njegov profesionalni rad, svojim volonterskim radom u CroAI-u i donošenjem tečaja Elementi umjetne inteligencije u Hrvatsku, pomažući na taj način educirati hrvatsko društvo o osnovama AI.

Janov jedinstveni pogled na ljudske emocije i odnose sa brendovima oblikovan je njegovom karijerom u medijskoj industriji. Kao uspješan TV producent, Jan je bio kreativna snaga nekih od najpopularnijih TV emisija u Hrvatskoj, privlačeći milijune gledatelja. Integracijom svog medijskog iskustva u svijet tehnologije, Jan se pojavio kao stručnjak koji razumije kako spojiti ljudsku dimenziju s naprednim tehnološkim inovacijama.

Ime prezime pozicija

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.